FIREMNÍ PORADENSTVÍ

E-shop pro nás není pouze webová stránka

Máte hotový e-shop, ale nevíte co dál? Vaše firma funguje již déle, ale Vy si nejste jisti, zda-li je vše správně komplexně nastaveno? Nevyděláváte?

Správné počáteční nastavení všech interních procesů je nezbytnost pro pevné základy firmy

Prošli jsme několika menšími i většími firmami. Víme, že pokud není správně postavená “podlaha” firmy, není možno ji nadále budovat a rozvíjet její potenciál.

Vytvoření několika málo pevných pilířů pomůže ukotvit celý chod firmy. Přinese efektivní ziskové fungování ve spojení se snadnou kontrolou výsledků Vašeho hospodaření.

Co vše spolu můžeme nezávazně probrat?

Je pro nás důležité, aby Vám naše služby dávaly smysl a proto necháme jen na Vás, kam nás budete chtít zavést a necháte nahlédnout.

Proč zrovna on?

Tomáš Jošek je zkušený personalista, manažer, lektor, školitel a konzultant, který již druhým rokem řídí personální oddělení ve společnosti GEMINI oční klinika. Vystudoval sociální práci a sociální politiku na Slezské univerzitě v Opavě. Následně nabyl teoretické znalosti personalistiky při studiu na Masarykově univerzitě v Brně. Po šesti letech práce ve státní správě se začal plně se věnovat řízení lidských zdrojů. Nejprve ve společnosti Baťa, kde se od roku 2008 postupně vypracoval až na pozici HR manager pro Bata Central Europe. Pracovní zkušenosti jej přes vrcholové vedení nadnárodní společnosti později dovedli i do výrobních společností. Má expertní znalosti v oblasti budování firemní strategie, personálního marketingu, pracovního práva, vzdělávacích systémů, náborových a adaptačních procesů, a to jak na lokální, tak na nadnárodní úrovni. Absolvoval celou řadu vzdělávacích a rozvojových aktivit jak v ČR, tak v zahraničí.